Portali

NJOFTIM I RENDESISHEM, ANKIM PER PORTALIN”MESUES PER SHQIPERINE”

Duke marre shkas nga situata e krijuar nga coronavirusi, ju bej me dijeni se te gjithe aplikantet ne portalin “Mesues per Shqiperine” qe duan te ankimohen per vlersimin e dosjeve ne DRAP Durres , duhet qe ankimin ta bejne online ne adresen :   drapdurres@arsimi.gov.al Kjo per arsye te shmangieve te grumbullimeve per tu ruajtur nga …

NJOFTIM I RENDESISHEM, ANKIM PER PORTALIN”MESUES PER SHQIPERINE” Read More »

REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020,DRAP DURRËS

1-REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 PËR APLIKANTET E DRAP LEZHE,DRAP KORCE DHE DRAP FIER QE KANE DORZUAR DOSJET NE DRAP DURRES. ANKIMI DO TE BEHET NE DRAP DURRES PASI ATY JANE VLESUAR DOSJET. (LISTA FIER,KORCE,LEZHE) 2-REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES …

REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020,DRAP DURRËS Read More »