NJOFTIM

NJOFTIM Në zbatim të Urdhrit 313, datë 20.10.2021 dhe shpalljes 1947/5 date 22.11.2021 ju njoftojmë se: KANDIDATËT E SHËRBIMIT PSIKO-SOCIAL FITUES : 1-Orjola Plaku 2-Desdemona Çelo 3-Fatjona Radhima 4-Hazbie Dafku 5-Nevila Toska 6-Aurora Hysa 7-Alketa Selimi 8-Odeta...