Njoftim:

Në zbatim të Urdhrit 313, datë 20.10.2021 dhe shpalljes 1947/5 date 22.11.2021 ju njoftojmë se:

TESTIMI ME SHKRIM PËR VLERËSIMIN E NJOHURIVE TË PROFESIONIT DHE TË NJOHURIVE MBI LEGJISLACIONIN QË LIDHET ME USHTRIMIN E PROFESIONIT, PËR KANDIDATËT QË KANË KALUAR VLERËSIMIN ME DOSJE TË SHPS, DO TË ZHVILLOHET DITËN E MARTË ME DATË 14.12.2021 ORA 10:00 PRANË SHKOLLËS ARTISTIKE “ JAN KUKUZELI” DURRËS

 

Kandidatët duhet të paraqiten në ambjentet e jashtme të shkollës ARTISTIKE “ JAN KUKUZELI” DURRËSorën 9:00.

KUJDES!

  • Paraqitja të jetë në zbatim të protokollit të masave anti covid 19 (maska)
  • Karta e ID me vete
  • Nuk lejohet telefoni celular.
  • Stilolaps me te njejtën ngjyrë

Adresa e shkollës. Lagja 3, Rruga Egnatia, Durrës

(shiko listen)