Njoftim mbi afatet e pranimit te dokumentacionit per kantidatet e portalit”Mesues per Shqiperine” 2021

Njoftim mbi afatet e pranimit te dokumentacionit per kantidatet e portalit"Mesues per Shqiperine" 2021 (shiko njoftimin)

VKM nr.285/2021 per rregullat e prokurimit publik.

VKM nr.285/2021 per rregullat e prokurimit publik. (shkarko VKM)

Raport monitorimi, DRAP Durrës Janar-Prill 2021.

Raport monitorimi, DRAP Durrës Janar-Prill 2021. (Pasqyrat e Raport Monitorimit për 4-mujorin e parë 2021) (Raport monitorimi 4-mujori 2021 - DRAP Durrës PEërmbledhëse)

Udhëzuesi nr. 2570 prot., datë 06.05.2021, per zhvillimin e fazës II dhe III te olimpiadave kombëtare 2020-2021

Njoftim Në zbatim të urdhrit nr. 24, datë 23.01.2020 “Për miratimin e rregullores për zhvillimin e olimpiadave kombëtare në arsimin parauniversitar dhe pjesëmarrjen e nxënësve në olimpiadat ndërkombëtare” dhe Rregullores nr. 628/1, datë 23.01.2020 “Për zhvillimin e...

Vend pune provizor ZVAP Durrës, profili Edukim Fizik dhe Gjuhë Frënge

Vend pune provizor ZVAP Durrës, profili Edukim Fizik dhe Gjuhë Frënge data e publikimit 06.05.2021 (Shiko lisëtn)

Njoftim vend pune provizor, data e publikimit 20.04.2021

Ne shkollen e mesme te bashkuar "Shaban Sheshori"  Preze  eshte liruar nje vende Provizor  profili  Arsim-Fillor. (shiko njoftimin)

Rregullorja e MSH viti mesimorë 2020-2021

URDHËR NR.364, DATË 24.12.2020 PËR MIRATIMIN E RREGULLORES PËR ZHVILLIMIN E MATURËS SHTETËRORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË Kliko (Rregullorja e Maturës Shtetërore janar-2021)

Vend pune provizor ne shkollen e mesme “Isa Boletini”, Vore Profili Gjuhe-Letersi

Vend pune provizor ne shkollen e mesme "Isa Boletini", Vore Profili Gjuhe-Letersi (shiko listen)

Vende pune provizor ZVAP Vorë

Vende pune provizor ZVAP Vorë (shiko listën)  

URDHËR NR.46, DATË 16.03.2021 PËR PËRZGJEDHJEN, SHPËRNDARJEN E TEKSTEVE SHKOLLORE TË KLASAVE 1,2,3,4,8,9,10,11,12 TË SISTEMIT ARSIMOR PARAUNIVERSITAR PËR VITIN SHKOLLOR 2021-2022

URDHËR NR.46, DATË 16.03.2021 PËR PËRZGJEDHJEN, SHPËRNDARJEN E TEKSTEVE SHKOLLORE TË KLASAVE 1,2,3,4,8,9,10,11,12 TË SISTEMIT ARSIMOR PARAUNIVERSITAR PËR VITIN SHKOLLOR 2021-2022

Drejtoria Rajonale

e Arsimit Parauniversitar Durrës
Bulqizë

Lagjja ”Minatori” Bulqizë

 Dibër

Bulevardi “Elez Isufi, Peshkopi

 Durrës

Rruga “Mujo Ulqinaku”, Lagja 12, Durres

 Kamëz

Bulevardi “Blu”, Rruga “Bruksel”   Nr.1

http://dartiraneqark.edu.al/index.php/za-kamez

 Kavajë

Lagja nr.3, Rruga Jurgen Trade,Kavaje

http://www.dartiraneqark.edu.al

Klos

Rr. Jaho Hoxha, Lagjja Nr.1, Klos

https://zvapklos.edu.al/

 Krujë

Lagjia”Qendër”

http://zvapkruje.arsprints.com

 

Mat

Adresa: Sheshi “Ahmet Zogu”, Burrel

                  https://zvapmat.edu.al/

 Rrogozhinë

Lagjja nr.1 Rrogozhinë.

Shijak

Lagjia “Kodër”, Shijak.

 Tiranë

Rruga “Jeronim De Rada”

http://zvatirane.edu.al

 Vorë

Rruga “Mema” Vore.

Drejtoria e Përgjithshme
e Arsimit Parauniversitar (DPAP)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) ka për mision ofrimin dhe sigurimin e shërbimit arsimor cilësor në të gjitha institucionet arsimore të sistemit parauniversitar në Republikën e Shqipërisë, në përputhje me politikat, strategjitë kombëtare dhe kurrikulën e arsimit parauniversitar, me qëllim zhvillimin dhe edukimin e plotë e të gjithanshëm të nxënësit, në mënyrë që të përballojë sfidat e së ardhmes.

Zhvillimi i provimit te shtetit ne profesionin e rregulluar te mesuesit.(data e publikimit 04.03.2021)

Zhvillimi i provimit te shtetit ne profesionin e rregulluar te mesuesit. (shiko Shkresa nr 1365, 3.3.2021) (tabela )  

Vend pune provizor shkolla 9-vjeçare Marqinet ,ZVAP Vorë data e publikimit 04.03.2021

Vend pune provizor  profili  mësues ndihmës shkolla 9-vjeçare Marqinet ,ZVAP Vorë (shiko njoftimin)

Raport monitorimi viti 2020 DRAP Durres.

Raport monitorimi viti 2020. (shiko raportin) (shiko shkresen percjellese dhe raportin e shpenzimeve)  

SHPALLJE-4 VEND I LIRE PUNE ZVAP(VORE,KAMEZ),data e publikimit 01.02.2021

VENDI I LIRE PUNE PER DREJTOR TE INSTITUCIONIT PUBLIK TE ARSIMIT PARAUNIVERSITAR (IPAP), (shiko shpalljen)

Rregullorja e MSH viti mesimorë 2020-2021

URDHËR NR.364, DATË 24.12.2020 PËR MIRATIMIN E RREGULLORES PËR ZHVILLIMIN E MATURËS SHTETËRORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË Kliko (Rregullorja e Maturës Shtetërore janar-2021)

Lista vende vakant ZVAP Vorë, data e publikimit 18.01.2021

Lista vende vakant ZVAP Vorë (shiko listen)

Shpallje fitues per pozicionin e drejtorit ne IPAP, data e publikimit 15.0.2021

Shpallje fitues per pozicionin e drejtorit ne IPAP ,(vendim nr.3 dt,14.01.2021)  (shiko shpalljen)

Lista vende provizor ZVAP Vorë, data e publikimit 15.01.2021

Lista vende provizor ZVAP Vorë (shiko listen)

NJOFTIM PËR PUNËSIM SHËRBIMI PSIKO-SOCIAL data e publikimit 06.01.2021

NJOFTIM PËR PUNËSIM NGA  DRAP DURRËS TË APLIKANTËVE PËR PUNONJËS TË SHËRBIMIT PSIKO-SOCIAL TË ZHVILLUARA NGA DRAP DURRËS (shiko njoftimin)

Na ndiqni në rrjetet sociale

Njoftim mbi afatet e pranimit te dokumentacionit per kantidatet e portalit”Mesues per Shqiperine” 2021

Njoftim mbi afatet e pranimit te dokumentacionit per kantidatet e portalit"Mesues per Shqiperine" 2021 (shiko njoftimin)

PROCEDURAT E KONKURIMIT TE MESUESVE NE “PORTALIN MESUES PER SHQIPERINE”

PROCEDURAT E KONKURIMIT TE MESUESVE NE "PORTALIN MESUES PER SHQIPERINE" (SHKARKO UDHEZIMIN) PROCEDURA TE PRANIMIT E TE EMERIMIT TE MESUESTT NE NJE VEND TE LIRE PUNE NE lNSTITUCTONET ARSTMORE PUBLIKE TE ARSIMIT PARAUNlVERSITAR DHE PER ADMINISTRlMIN  E PORTALLT "MESUES...

Vend pune provizor ZVAP Durrës, profili Edukim Fizik dhe Gjuhë Frënge

Vend pune provizor ZVAP Durrës, profili Edukim Fizik dhe Gjuhë Frënge data e publikimit 06.05.2021 (Shiko lisëtn)

Njoftim vend pune provizor, data e publikimit 20.04.2021

Ne shkollen e mesme te bashkuar "Shaban Sheshori"  Preze  eshte liruar nje vende Provizor  profili  Arsim-Fillor. (shiko njoftimin)

Vend pune provizor ne shkollen e mesme “Isa Boletini”, Vore Profili Gjuhe-Letersi

Vend pune provizor ne shkollen e mesme "Isa Boletini", Vore Profili Gjuhe-Letersi (shiko listen)
Dëgjojmë cdo shqetësim tuajin!