PROCEDURAT E KONKURIMIT TE MESUESVE NE “PORTALIN MESUES PER SHQIPERINE”

(SHKARKO UDHEZIMIN)

PROCEDURA TE PRANIMIT E TE EMERIMIT TE MESUESTT NE NJE VEND TE LIRE PUNE NE lNSTITUCTONET ARSTMORE PUBLIKE TE ARSIMIT PARAUNlVERSITAR DHE PER ADMINISTRlMIN  E PORTALLT “MESUES PER SHQIPERINE”

(SHKARKO UDHEZIMIN)