Lista e kandidatëve fitues për konkursin e shërbimit psiko-social në drap durrës për fazën e intervistës, data e publikimit 25.11.2020

Njoftim-1!

Njoftohen të gjithë kandidatët e kualifikuar të cilët nuk kanë paraqitur dokumentin i cili vërteton anëtarësimin pranë Urdhrit të Psikologut, kanë afat ta dorëzojnë pranë komisionit ad-hoc ditën e intervistës, në të kundërt nuk do të lejohen të jenë pjesë e konkurrimit në fazën vijuese.

Lista e kandidatëve për konkursin e shërbimit psiko-social në drap durrës për fazën e intervistës.

(Shiko listen per fazen e intervistes)

Njoftim-2!

Njoftohen te gjithe kandidatet per konkursin e sherbimit psiko-social se intervista me goje do te zhvillohet duke filluar nga data 1 dhjetor ne mjediset e Universitetit “Aleksander Moisiu” Durres Godina Currila ora 09:00.

Secili kandidat gjen daten e intervistes ne listen e publikuar ne faqen zyrtare te DRAP Durres .

Kandidati duhet te jete i pajisur me karte ID dhe masat anti COVID-19.