REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020,DRAP DURRËS

1-REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 PËR APLIKANTET E DRAP LEZHE,DRAP KORCE DHE DRAP FIER QE KANE DORZUAR DOSJET NE DRAP DURRES.

ANKIMI DO TE BEHET NE DRAP DURRES PASI ATY JANE VLESUAR DOSJET.

(LISTA FIER,KORCE,LEZHE)

2-REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020(LISTA TOTALE DRAP DURRES

(shiko listen)

3-LISTA E APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 QË MBARTIN PIKËT E DOSJES PER DRAP DURRES:

(shiko listën)